De Muzieknote

Welke bikini past het beste bij mij?

In onze grote collectie bikini’s kun je in elk seizoen je favoriete bikini vinden. Of je nu een triangel bikini, een halter bikini, beugelbikini, strapless bikini of bandeau bikini zoekt, in onze shop vind je ze in alle kleuren en maten.

Zoek je een bikini met een leuke print? Ook daarin hebben we volop keuze: tropische printjes, gestreepte modellen, etno bikini’s. Bovendien zijn onze bikini’s in veel verschillende maten en cupmaten verkrijgbaar.

Bikini’s passen doe je misschien ook liever thuis op je gemak dan in een pashokje met eventuele inkijk. Laat je favoriete bonprix bikini daarom lekker thuis bezorgen en bekijk in alle rust en privacy of dat je nieuwe strandlook wordt.

Welke kleur bikini past bij mijn huidskleur?

Niet alleen het model van de bikini is belangrijk bij je keuze, maar natuurlijk ook de kleur. Wat je meestal niet wilt, is dat je bikini je er bleker uit laat zien. Welke kleur bikini het best bij je past kun je hieronder lezen:

Bleke tot lichte huid: een zwarte of witte bikini zijn hier no go, daarin lijk je nog bleker. Je gaat het best voor wat zachtere kleuren zoals pasteltinten of koraal. Vermijd knalkleuren zoals neonpink en knalgeel. Elke kleur die teveel afsteekt bij je huid, maakt je bleker.

Getinte huid: als je van nature een getinte of licht getinte huid hebt of al een beetje gebruind bent door de zon, heb je het makkelijk in de keuze van je bikini. Je kunt eigenlijk elke kleur dragen. Nog bruiner lijk je met felle kleuren zoals pink en felle blauw- en groentinten.

Donkere huid: met een donkere huid heb je volop keuze als het om de kleur van je bikini gaat. Ook jou staan felle kleuren ontzettend mooi. En in tegenstelling tot lichtere huidtypes kun jij knalgeel, wit en zwart juist wel erg goed dragen.